20018
Status dostępności:
Poręba Wypożyczalnia dla Dorosłych
O dostępność zapytaj w placówce: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Kochen und Backen ernährungsnewusst und kreativ : Gastgewerbliche Berufe - Restaurantfachmann /-fachrau Grund - und Fachstufe, 1996.
Uwaga ogólna
Cz. 1-2 pt.: Technologia gastronomiczna.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla tech. i szkoły zawodowej, zawód - technik gastronomii, gastronom i hotelarz.
Uwaga o złożonym powiązaniu między dokumentami
Cz. 1 poz. 9925/99, cz. 2 poz. 9926/99.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej